Reclame Pixeli 1 pixel = 1 RON

Despre Site

Pagina de un Milion de Lei este o pagina pe internet destinata exclusiv reclamei. Principul pe care functioneaza a fost gandit de britanicul Alex Tew, student care a reusit sa castige cu site-ul sau (www.milliondollarhomepage.com) un milion de dolari in mai putin de 6 luni.

Prima pagina a site-ul este destinata afisarii bannerelor publicitare, oferind o suprafata disponibila de 1000x1000 pixeli, in total un milion de pixeli grupati in blocuri de cate 100 de pixeli (10x10). Pe site-ul tanarului englez pixelii au fost vanduti la pretul de un dolar per pixel, noi va oferim un pixel la doar un RON.

Comanda minima este de un singur bloc, insa pentru o eficienta crescuta, este recomndata cumpararea a mai multor blocuri unul langa celalalt, bannerul intinzandu-se astfel pe o suprafata mai mare, fiind mai vizibil si in functie de imaginea afisata, mai atractiv. Reclamele sunt pozitionate pe spatiul publicitar conform cerintei beneficiarului bannerului.

Pretul poate parea la inceput mare, pentru un banner nu foarte mare plasat pe o pagina creata special pentru advertising. Acest lucru se schimba insa imediat ce aflati urmatorul detaliu: reclama este platita pe o perioada nelimitata, garantata de minim 5 ani. Comparativ cu o singura aparitie in ziar, bannerul pe acest site este de mii de ori mai eficient - reclama dumneavoastra este afisata zilnic tuturor vizitatorilor site-ului.

Pretul unui pixel este de numai 1 RON. Pixelii se vand in blocuri de cate o suta. Deci puteti beneficia de reclama cu un cost minim de numai 100 RON.

Aceasta metoda nu este doar cea mai noua, ci este si una foarte avantajoasa. De multe s-a zis desprea pagina de pixeli ca este cea mai ieftina modalitate de reclama pe internet - bineinteles luand in calcul faptul ca odata platit, bannerul va fi afisat de un numar nelimitat de ori pe parcursul celor cei 5 ani garantati de valabiliatate.

In primul rand aceasta metoda de marketing este eficienta. In al doilea rand este cea mai noua idee in materie de advertising iar companiile care adopta noul au fost intotdeauna apreciate pentru acest lucru.

Pagina este destinata exclusiv publicitatii. Spatiul pe pagina de un milion de pixeli este limitat, deispune de 1 milion de pixeli, insa acestia se vor consuma repede, la urma urmei sunt doar 10.000 de blocuri. Faptul ca bannerul dumneavoastra se numara printre cele afisate pe pagina de bannere demonstreaza ca sunteti o companie activa, dornica sa isi multumeasca clientii si sa le ofere servicii de calitate dar si preocupata de imaginea pe care o are in in comparatie cu concurenta din domeniul in care activeaza, asa cum s-a intamplat si pe pagina lansata de Alex Tew, anumite reclame vor fi ale unor companii mari, arhicunoscute (Yahoo, Orange, New York Times), prezenta langa aceste nume aduce un plus considerabil imaginii companiei dumneavoastra

Vizitatorii acestui site vor veni aici special pentru a vedea bannerele, spre deosebire de paginile cu un continut specific, in care reclamele afisate pe laterale sau in partile suparioare/inferioare sunt ignorate, ba chiar de cele mai multe ori contrubutia lor este de a incetini incarcarea paginii pentru care vizitatorul a accesat site-ul.

Ne dorim ca vom fi prima pagina de pixel banner din Romania care si-a vandut toti pixelii, oferind in acelasi timp companiei dumneavoastra servicii de advertising la cel mai inalt standard.

Procedura de cumparare a spatiului publicitar este simpla. Completati formularul din sectiunea Cumpara pixeli, veti primi pe mail informatii despre datele de care avem nevoie pentru a incheia un contract, despre cum sa va alegeti spatiul publicitar cat si despre pasii spre finalizarea comenzii. Dupa ce primim toate datele de la dumneavoastra, va vom contacta pentru a stabili o intalnire in vederea semnarii contractului.

Reclama va fi publicata numai dupa ce fondurile au fost transferate in contul PixelPage, in cel mult 24 de ore de la confirmare.